mandag 5. april 2010

Alnes og Godøyfjellet 5 april 2010

Da er det på tide med litt blogging igjen! Jeg har virkelig ikke hatt tid til noe blogging i det siste. I påska har vi hatt besøk av svigerforeldre fra Sverige! Veldig koselig!

I dag har vi hatt en fantastisk tur til Alnes, målet var å gå opp til vannet på Godøyfjellet. Magnus bar lillebror (som foresten ikke er så liten lengre, han blir 3 år på fredag) i MT på ryggen. Og med sol fra skyfri himmel, kunne jo bare turen blir bra!! Det var så og si vindstile og! Vi avslutta på den flotte sandstranda! Og med disse bildene anbefaler jeg turen på det varmeste :)


3 kommentarer:

  1. oj oj for en tøffing Sebastian er som gikk barbeint i vannet i april. iik. hehe. Det såg ut som en vannvittig herlig tur! Vakker natur! *klem*

    SvarSlett
  2. Åh, det e så flott på Alnes! Deilig tur! Takk for sist også forresten. Det var veldig koselig.

    SvarSlett
  3. Å herregud for noen UTROOLIG flotte foto! du har fått fanget opp det flotteste av det flotteste! Og det ene bildet der av sønnen sin som klorer seg fast i fjellveggen med stupet rett ned hehe.. utroooli bra! du må ramme inn en bildeserie av dette her og henge på veggen! guri malla for en flott natur! Koselig å se oppdatering fra deg igjen i bloggen din, har deg på blogglista mi så det kommer opp hver gang du har blogga. :-)

    SvarSlett