tirsdag 9. februar 2010

Min første AWARD!!

Jeg har fått min første Award!! Tuuusen tuuusen takk!! Beate (Lyst på livet) er ei kjekk jente som jeg var så heldig å bli kjent med da vi var gravide. Og tro det eller ei, vi fødte gutter på samme dag!! :) Kjempe kos! Vi har hatt mange fine kafeturer og trilleturer, og selv om det kan gå lang tid mellom hver gang, så merker vi ikke noe av det! Forhåpentligvis kan vi ta oss en tur og besøke deg om ikke så lenge! :) Gleder meg til å se hvordan dere har fått det :)Sammen med Awardsen var der en utfordring; Skriv 10 ting som gjør deg glad!!

Det burde jo ikke være noe problem? :)) Uendelig mye som gjør meg glad! Men her kommer ti på topp;

Det som topper lista er absolutt FAMILIEN MIN. Jeg føler meg så heldig som er velsignet med to friske barn og en kjekk svenske..thihi!! Hjertet mitt bobler over for alle tre!!

(I tilfeldig rekkefølge;)

NATUREN er min form for rus!! Og jeg blir nesten litt høy når jeg er ute og går tur og ser de flotte Sunnmørsalpane, fjorden og all den flotte naturen rundt meg. Det har ikke blitt noen fjelltur på meg på alt for lang tid nå, og jeg har nedtelling til snøen forvinner og jeg får gått på Høgkubben. O lykke

GODE VENNER er man avhengige av, i hvertfall jeg ;) Jeg hadde ett nyttårsløfte, og det var å bli mere sosial. Både at vi som familie skulle bli mer sosial, og at jeg skal bli flinkere til å finne på noe sammen med venner/familie. Målet mitt var faktisk en gang i uken. Det høres kanskje ikke så mye ut, men jeg må nesten være realistisk! ;) Det er det vi får til her i huset. Det har gått ganske bra! Og jeg håper det fortsetter!! Ellers så er jeg fan av å snakke i tlf med venner som en sjelden får treffe!

MAT gjør meg veldig lykklig til tider! thihi! Det å komme hjem til ferdig spagetti og kjøttdeig middag i dag feks.. ååhh! Det lever jeg lenge på! hehe :) Eller så er jeg glad i å lage mat også!

SJOKOLADE mmm..hva kan jeg si? Jeg blir faktisk lykkelig av å spise sjokolade! Men fra nå av blir det bare på fredager og lørdager!!

FYSISK AKTIVITET og GOD HELSE gjør meg happy!! (Fikk jeg inn to på et punkt..hehe) Jeg får en skikkelig god følelse både når og etter jeg har trimmet :) Og når kroppen samarbeider, er alt bra!!

FREDAGSKVELDEN er X kvelden her i huset! Med Taco, tv/film-titting, avslapping og sjokolade. Dette er Sebastian sin kveld, og han gleder seg heile uka til denne kvelden! Og vi har spist Taco hver fredag så lenge jeg kan huske:) Det er snakk om år altså! :))

HOBBYER, og da er det først og fremst Scrapping og fotografering jeg tenker på! I love it!!

JOBBEN min, det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at det å skifte jobb nå, nokk var de smarteste jeg har gjort i dette århundret!! Jeg tenkte seinest i dag på jobba at dette er en fantastisk fin dag! Har ikke vært mange av de dagene før jobbskiftet!

En siste ting (kunne ha fortsatt i det uendelige føler jeg) som gjør meg glad, er når noen gir meg KOMPLEMENT eller rett og slett bare er SNILLE OG GODE mot meg! Både her i bloggen min, og i RL!!

Så vil jeg sende den videre til noen gode venninner; Bloggene deres inneholder litt forskjellig egentlig, DRØMMEVERDEN, ei dame som elsker interiør og har fire flotte gutter, VERONICA OG FAMILIEN handler om hverdagen til en småbarnsfamilie, BOFFAS LILLE SCRAPPEBLOGG, scrapping, scrapping og scrapping.

DRØMMEVERDEN

VERONICA OG FAMILIEN

BOFFAS LILLE SCRAPPEBLOGG

5 kommentarer:

 1. Hjelp og tusen takk vennen:) Hi hi hi..Tusen takk for at du tenkte på meg.Ja snakke i tlf er absolutt et must for meg å. Vi må bli flinkere å treffes for det er alt for lenge sia, spes etter jeg begynte å jobbe etter permisjonen, og du med jobbskifte ditt. Men lørdager er en bra dag.

  Tusen tusen takk vennen..Superglad jeg nå..

  Klem

  SvarSlett
 2. og det ligger en til deg i bloggen min ;)

  SvarSlett
 3. heisann.
  Bare en info til alle som er følger av bloggen min, så har jeg fått ny adresse til siden min.

  http://beas-liv.blogspot.com/

  håper du finner igjen siden min :)

  SvarSlett
 4. Heisann, nå er det lenge siden du har blogget. Hvordan har du det? har du det bra? Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 5. Enda en award venter på deg i bloggen min, med en liten oppfordring om å oppdatere litt ;)

  SvarSlett