fredag 29. januar 2010

Min siste dag som 29 åring :)

Ja, du leste rett!! Hvem skulle tro at jeg blir 30?? haha:) I morgen fyller jeg altså rundt! Og har invitert slekt og venner til hyggelig samvær! Så da fylles vår lille stua opp. Jeg har hamstret inn engansservise og bestikk, for å gjøre ting litt lettere for oss. Oppvaskmaskinen har desverre takket for seg, og vi vasker for tiden opp for hånd! På menyen står det to kjempe gode pastasalater, focaccia brød, karbonader og pølser til de barna som er kresne. (oppskrift på pastasalater og focicca brød kommer seinere) Også serveres det selvsagt kaker! :) Tor ikke jeg skal røpe de i dag, kanskje noen som kommer er inne og smugleser? Men det blir forhåpentligvis noe for en hver smak ;)

I dag har jeg fri!! Det er ei stund siden sist jeg hadde fri en hverdag, og jammen og det blir det ei stund til neste gang! :) På onsdag hadde jeg mi siste vakt på sjukeheimen, og på mandag begynner jeg i 100% stilling på en barnehage!! Det blir kjempe gøy!! :) Jeg gleder meg!!

Så nå har jeg vært og klipt meg..det er lenge siden sist..faktisk på dagen 7 mnd tror jeg..hehe:) Så det trengtes, og det var deilig å få vekk endel. Så blir det farging i kveld!
Sitter og lader opp til en liten maraton jeg nå da ;) Husvask, kokkelering og baking står på programmet i dag! Passet dårlig at jeg fikk hodepine da..:/ men men... Sebastian kommer hjem fra skolen om en times tid, satser på at han mer enn gjerne vil hjelpe meg med vaskingen. Om han ikke har med seg kompiser..sjansene for det er nokk store! Kjekt det da:)

Ellers så er det Winter Wonderland her i Ålesund igjen! Selv om det er kjekt med snø, må jeg innrømme at jeg gleder meg til våren! Her er noen bilder tatt våren (april, mai) 2009;

4 kommentarer:

 1. Gjestene kommer til å storkose seg med alt det deilige du har laget i stand.
  GRATULERER SÅ MASSE MED 30ÅRS DAGEN !!

  Klem fra Veronica & co

  SvarSlett
 2. Grattis med overstått ja:)

  Håpe på å treffe dej igjen snart!
  Har nåke på sida mi til dej :)

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Gratulere så masse med overstått :)

  SvarSlett
 4. Oi grattis med dagen! Litt sent ut jeg ja.. du har forsvunnet for meg helt i det siste, aner ikke hvorfor! du lå jo på blogglista mi på bloggen.
  Men nå er jeg her, og må lese meg opp litt her ser jeg. Gud så mange fine bilder du har lagt ut! jeg ELSKER når folk har masse bilder i bloggen sin!

  SvarSlett