søndag 18. april 2010

Søtnosen vår har fylt tre år!

9 april 2007 blei verdens mest perfekte søtnos født. Alle hjerter gleder seg ♥

Her er han 4 dager gammmel, han ligger i korga si for første gang.


Han har virkelig blitt en selvstendig gutt, som liker å gjøre det meste selv. Selv om det ofte ender opp med at han trenger hjelp :) Og sånn skal det jo være, prøving og feiling, til de får det til! Han er flink til å prate, selv om det slettes ikke er flytende, og han har så smått begynt å ville sitte på doringen, selv om det aldri kommer noe i selve doen. Men vi har ingen hast, og venter tålmodig på at han skal bli klar.

Daniel har alltid vært en solstråle. Da han var baby gråt han svært lite, det kunne faktisk gå dager mellom hver gang. Han smilte han og var tilfreds med livet. Man kan vel si at en merker at han har oppdaget responsen han får ved bruk av stemmen sin til nå..hehe. Og han tester grenser, så både mamman, pappan og storebroren blir grønn i trynet av og til. Men han har alltid et smil på lur, og er stort sett et lykkelig menneske.

Vi merker at han har roet seg ett hakk nå, det var ei stund han ikke klarte å sitte/ligge stille sammen med oss. Dette har blitt bedre, han har funnet ut at det kan være deilig å ligge i senga vår en morgen ei lita stund, eller at en kan kikke litt på en film. Og han viser en godhet og en omsorg for oss andre som får ♥ mitt til å smelte. Han er vedlig glade i oss alle ♥ Men det første han sier om morgenen er fremdeles ; "UT" og jeg skal love han blir sint om han ikke får være ute når vi kommer hjem fra bhg. Vi har en utegutt, og det passer jo oss egentlig fint. Vi trives ute heile gjengen.

10 og 17 april feiret vi bursdagen til Daniel. Den 10 hadde vi familie og venner på besøk, og den 17 hadde vi småttiser og mødrene/mine venninner på besøk :)

"Ja, må han leva, ja, må han leva"
Daniel fikk bursdagssang og frokost på senga, som er en tradisjon her i huset. Her hadde han fått våknet og kommet til seg selv ( var ikke like happy heilt til å begynne med)


WOW!!! Radiostyrt bil i gave!! :)


Etter bhg fikk han åpne resten av pakkene fra oss. Storebror er like spent som bursdagsbarnet ;)
Lørdagen kom resten av familien vår på besøk, og et vennepar av oss. Eric hjelper villig til med åpning av gaver. Daniel var storfornøyd for alle de fine gavene han fikk. Og for at så mange ville feire dagens hans ♥Og i går kom noen av kompisenen/venninnene til Daniel på besøk. De hadde tilfeldigvis med mammaene som er mine venninner.. Edel og Lea, Rannveig og Daniel, Marianne og Eric og Maylinn og Linnea, dukket opp en etter en på døra. Daniel blei nokk litt overveldet, og det tok ei stund og tid å få åpnet gavene. Da er det greit med litt hjelp.


Etter de hadde fått spist så masse pannekaker som de orket, og leiket seg litt, fant jeg frem kaka jeg hadde laget. Litt stolt over den ja! hehe:) Sebastian måtte jo bare være med på bildet..

En glad og fornøyd bursdagsgutt :)

Også ett av oss til slutt!


Nå skal jeg scrappe litt er planen, men klokka går vist fra meg, så jeg får se hva det blir til! Ha en fin søndagskveld :)

4 kommentarer:

 1. Så fiiiiin gutta er! og så stor minstemann har blitt!!!!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Oi! Så stor han er blitt, de ligner så på hverandre nå guttene dine. Sååå søt i den korga da.. smelt.. det går aaalt for fort! må jammen kose de alt man kan mens de VIL!

  SvarSlett
 3. Aww, så ut som om Daniel var strålende glad. Du må gratulere han med overstått. Synst Daniel og Sebastian ligner så :) Du må hilse alle sammen så mye fra oss her i Valldalen :D

  SvarSlett
 4. Åhh så flotte bilder fra den store dagen:)

  SvarSlett