søndag 1. november 2009

Oppussing av nytt rom! Advarsel; det motsatte av SØTT!! ;)

Da er vi kommet skikkelig i gang med oppussingen av eldstemann sitt rom. Det har lenge vært på planlggings stadiet, og de som husker blogging om de planene for ei stund tilbake siden, vel.. det blei ikke heilt som tenkt. Men det blir BRA! Og Sebastian gliser heile dagen. Han er så stolt og fornøyd! Og gleder seg masse til det står klart til bursdagsfeiring på fredag! Da skal han vise gutta i klassen rommet sitt:)

Har litt bilder fra hvordan det var da vi hadde tømt rommet og begynt med riving av tapet osv, og litt action bilder fra de siste dagene! Senga han hadde før var ei stompa seng med skap og hyller under, veldig fin da han var mindre, men nå var det på tide med noe røft noe! Huset vi bor i er jo nytt, men rommet til Sebastian trengte virkelig å gjøres noe med!

Rommet til Sebastian er 11 kvm stort og det er avlangt! Han har et langt vindu på ene veggen. Det er ikke så lett å få tatt noen skikkelig bilde av heile rommet;


I går fikk Magnus opp fototapeten fra : Tapetshop

Sebastian er veldig fornøyd. Vi foreldre lurer kanskje litt på hva vi har gått med på..hehe. Naboene som kikker rett inn på rommet til Sebastian får seg vel litt av et sjokk.


I dag leverte vi Daniel til mormor igjen (takk snille mormor <3 ) tok med oss køysenga som Sebastian får arve, og for på lageret til Magnus jobb, for å male.

Her er den flotte senga, som blir som ny ;) Planen var jo svart metalic, og endte opp med blank svart. Velsig stilig! Mulig knottene på toppen av senga blir mala i en annen farge, og vi skal også ha på noen dødnigshode i kvitmaling på senga. Han skal sove i øverste køyseng og så blir det sofa, med masse puter og tepper i underste:)

FØR:

ETTER:Vi fikk besøk av Marianne, Arild, Amalie og Eric;


Sebastian syntes det var virkelig stas å få male senga si!
Denne veggen har Magnus fått tapetsert med "GLASSFIBERTAPET", vi er litt spent på hvordan det blir når det tørket (blei ferdig i skrivende stund) Så ser det bra ut i morgen, tar vi resten av rommet på samme måte.Resten av veggene skal males lysegrå, og vi har endel sjørøver/hodeskalle effekter som skal pynte opp:)

More to come!!

2 kommentarer:

  1. Hoho! Her var det ikke mye søtsaka nei! :D

    Kjempetøft! tipper han kommer til å være veldig veldig stolt av det ferdige resultatet :-)

    Gleder meg til å se!!!!:D

    SvarSlett
  2. utrolig stilig ja! han får nokk det kuleste rommet i gata;)hehe..

    SvarSlett