søndag 29. november 2009

Første søndag i advent:)

Hva kan vel være bedre enn å våkne til snø, første søndagen i advent?? For det gjorde nemlig vi! Barna var i fyr og flammer, og ute og leiket seg 0830..hehe:) Fortsatt mørkt i nabohusa da ja..;)


I 1300 tida dro vi til byen. Der hadde de åpnet julegaten "Molovegen"..kjempe koselig!! Daniel fikk sitte på nissens kne og greier! :) Får julestemning av sånt:)

Blånissen min <3


Veldig nysgjerrig på hvem nissen er ja!! ;)
"Let it snow, let it snow"


Etter vi ar i byen, var vi en kjapp tur hjem om, før vi tok turen til BLINDHEIM barneskole, for å tenne julegrana <3 Der traff vi Maylinn, Linnea og gjengen også:)


Vi har også rukket å laget julemanner i kveld! (noen som blir svette nå? haha) Sjekk så flinke barna mine er da! Og julemannene blei veldig gode:)
Liker du julemanner?
Har dere laget?
Så var det tid for å tenne det første adventslyset :)


Så tenner vi et lys i kveld
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Vi har virkelig hatt en topp søndag!! :) Jeg har fri i morgen også, og tenker Daniel blir hjemme frabhg. Hååper snøen ligger slik vi får leika i snøen i morgen:)

3 kommentarer:

 1. åh, det ser virkeli ut som dåkke kosa dåkke i går=) kjempemasse flotte bilde=)

  SvarSlett
 2. Så ut som dere en hadde en kjempekoselig dag i går karina:)Kose dere videre med adventstia:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Åååh for et koselig adventsinnlegg... skikkelig julete, og orntli koselig. Dere har virkelig feira første søndag i advent må jeg si. For en utrolig koseli dag. Barna dine vil huske disse tingene og tradisjonene,og de kopierer de og viderefører de. Det er det som er så fint!

  SvarSlett