torsdag 21. mai 2009

Vakreste plass på jord??Det ligger i hvert fall ganske høyt på lista vår!!
Alnes <3 Godøyfjellet <3

Vel verdt pengane vi må betale for å komme oss gjennom tunnelene fra Ålesund via Ellingsøya til Valderøya!! Så tar en av mot Giske, kjører over brua (og beundrer den vakre sandstranda) Også er det ny tunell til Godøya! Magnus hadde på GPSen (ja!! jeg vet!! Mannfolk..) og den laget litt småforvirring da vi kom til rundkjøringa på Godøya, men en skulle altså kjøre rett frem, og ikke til venstre! Den veien til vestre er nemlig stengt;)

Etter ei lita stund kommer vi til et skilt som viser vei til Alnes! Tunnelen gjennom fjellet til Alnes var en liten opplevelse bare den!

Det begynte desverre å regne da vi kom til Godøya, så vi tok turen innom Alnes fyr for å se. Nydelig plass! De åpnet da vi kom, så vi fikk gått opp i fyrtårnet og sett den vakre utsikta! Vi betalte 50 kr for to vokne og ett barn for herligheta (Daniel var gratis) ! I kaffeen nede solge de kaker, is, kaffi og masse annet godt! Koselig!


Her på vei opp til fyret fra parkeringsplassen! Daniel veldig happy for å få springe! Legger ikke merke til at det regner han :)
Daniel i blomsterengen!


Sebastian med utsikt over bebyggelsen på Alnes:)


Jeg og Daniel forran fyret!Da vi hadde fått sett oss litt rundt på ved fyret, hadde det lettet!! Joho!!! Så da kjørte vi tilbake til den første bebyggelsen hvor veien deler seg, og parkerte på parkeringsplassen der! Virkelig koselig og romantisk bebyggelse, flotte gamle hus! Fra parkeringsplassen går vi ca 100m østover, opp mellom to hus, runder ei rød løe og kommer til stien som fører oss opp mot målet for turen; Alnesvatnet!!Nydelig utsikt <3 Tok pusten våres i hvertfall! Kjempe flott sti opp mot Alnesvatnet, Daniel (2) har Magnus på ryggen, og Sebastian (7) ligger foran oss heile veien! Jeg hadde sett for meg at vi nesten måtte dra Sebastian oppover, men det var nokk han som drog oss ;) Han hadde nokk fint kunna fortsatt turen videre mot en av de andre toppene, men siden vi var litt våte og det begynte å småregne igjen, bestemte vi oss for å vandre litt rundt Alnesvatnet også gå ned igjen!
aaahh!! Hester!


Magnus med utsikt mot Alnes


Sebastian på vei oppover.


Nærmer oss målet ;)


Ingenting å si på utsikta på vei oppover!


Favorittbildet mitt! <3


Sebastian slapper av menst han venter på oss!


Nyter utsikta, og har fått øye på den nydelige sandstranda i bakgrunnen!


Jeg er veldig fornøyd med turen!


Da er vi fremme ved målet for dagen! Nemlig Alnesvatnet! Herlig!
Daniel fikk seg et kjeks etter skivene var i magen;) koooser seg!


Nam! Pølsene har vel skjeldent smakt så godt!
Klatremusa vår:)

Vi såg jo DEN flotte sandstranda fra toppen, så da vi kom ned, måtte vi sjekke ut den! Sebastian kom med endel gledeshyl da han sprang mot sjøen!! Deiiilig!! Neppe siste gangen vi har satt våre bein der! ;)

På vei hjem kjørte vi innom Vigra og Blimsanden! phuu! Målløs!! Fikk seriøst Thailand følelse!!

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder.Ja jeg har vært mye på Godøya og alnes, både full og edru i mine yngre dager..Hehe..Blimsanden er vi på hvert år.Vi bor der ute på sommertiden.Er så kjekt for ungene å bade der.Har lagt ut noen bilder fra i fjor sommer på bloggen min. Man trenger ikke syden når man har den stranden der.

  SvarSlett
 2. Masse flotte bilder :)

  Delta gjerne på
  www.fotoverden.blogspot.com

  Mvh NIna

  SvarSlett
 3. wow, det var en nydelig plass:D virkelig flotte bilder du tar:D

  SvarSlett