søndag 17. januar 2010

Siste arbeidshelg

Siste arbeidhelg er da over. Jeg begynner i ny jobb 1 februar, i bhg. Ingen flere seinvakter eller helger på meg på ei stund.. noen ekstravakter blir det vel, men da bestemmer jeg det selv, det er fordi jeg har lyst. Ikke fordi jeg MÅ. Og jeg blei bare enda mer sikker på valget mitt da jeg kom hjem i kveld og sambo forteller at Daniel (minsten) hadde sagt "mamma ikke jobbe, mamma ikke jobbe, mamma hjemme om 1 time" i kveld ved kveldstellet. <3 Han savner mamman sin han.
Og Sebastian blir nokk veldig fornøyd når mamma kan spise taco la med han hver fredag fremover :) oh, happy days!!!

Her er skjønningane mine som jeg skal tilbringe kvelder og helger med :))






5 kommentarer:

  1. Det blir såå bra! Å ikke være vekke i helger, eller kvelder lenger!!! Barna blir nok kjempefornøyde ja :) Ha en fin uke! *klem*

    SvarSlett
  2. Blir nok kjekt for dere det. Og for meg... Du er vel klar for scrappehelger? ;)
    Klem

    SvarSlett
  3. Å jeg vil bare få ønske deg lykke til med dine valg. Men når ungene er større så gjør det ikke så mye å jobbe skift og helger - synes jeg da iallefall, men jeg har ikke vært så lenge i gamet ennå jeg.. Synes det er deilig å ha fri i uka jeg når ungene er på skolen og jeg kan gjøre hva jeg vil...Men lykke til uansett - hvilke barnehage skal du begynne i forresten?

    SvarSlett
  4. Gratulerer med ny jobb snuppa!!! kjekt da! Lykke til!!!

    Her har ryggen klikka igjen ja :( men ikke like alvorlig som de 2 første gangene, men temmelig handikappa alikevel... lei av ryggen nå!

    Lunsjmuffins oppskrift:
    •3 dl hvetemel
    •3 dl sammalt hvete grov
    •2 ts bakepulver
    •1 ts salt
    pepper
    jammy krydder (alt etter hva du liker.... urter? krydderblanding? grillkrydder? chili?pastakrydder? eller ingenting?)
    •4 egg
    •1 boks kesam
    •1 boks cottage cheese (det hadde ikke jeg idag, bytta heller ut mot 1,5 dl vanlig melk)


    200 grader 20 min.
    Vel bekomme


    KLEM

    SvarSlett
  5. ja, og putt hva du vil oppi..

    feta, parmasan, mais, løk, skinke, osv... nam nam

    SvarSlett