torsdag 8. juli 2010

Morgenstund har gull i munn og Rundetur

Søndag testet Daniel ut første frokosten ute i sommer, på nytt piknikkbord! Kjempe stas :)


Og etterpå var det tid for søskenkos i sofaen ♥ søte guttene mine ♥Så dro vi på tur til Runde og fuglefjellet :) Kjempe kjekk tur, som vi absolutt skal ta igjen, litt bedre utrusta enn vi var nå ;) Der var nemlig ikke noen plass å få kjøpt seg noe mat der, og det passet litt dårlig i og med vi hadde planlagt å kjøpe noe å spise der. Godt Sebastian hadde tatt med seg noen boller.. også sprang vi innom kiosken på campinge der og kjøpte noen kjeks!


Sebastian fant ei marihøne på ferga, han reddet den fra drukning, og den hadde skadet vingen.Det var veldig bratt oppover på begynnelsen, så Daniel syntes det var skummelt å gå der, og Magnus måtte bære, så neste gang vi tar med Daniel, pakker vi med MTen også! Ellers så var det heil supert for små å gå der oppe! En må jo selvsagt passe på så de ikke springer uttenfor, men stiane går for det meste et stykke fra kanten. Mulighetene er mange, og en kan gå i times vis om man vil! Noe vi har store planer om neste gang!

Daniel blei litt skuffet når vi måtte snu, også var han nokk litt trøtt. Vi droppet nemlig sovingen for fjellturen :)
Første ferieuken min har vært kjempe full av opplevelser og aktive dager. I morgen tenker jeg det blir en hjemme dag, jeg må rydde hus, male litt i leikehuset osv. Ha ei flott helg alle sammen ♥

3 kommentarer:

 1. Det er flott på runde!! Jeg jobbet der 2 sommere! Deilig å gå på fjellet der! Så ut som en koselig tur dere hadde!!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Sprek og koselig tur dere hadde ja! For noen flinke gutter du har. Og flotte bilder!!!

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, ser ut til at dere har en flott sommer! God sommer videre! Klem fra Jeanette :)

  SvarSlett