tirsdag 18. oktober 2011

Fotokonurranse: "Et barn er et lite menneske"

Nettsiden ØYEBLIKK er i gang med sin andre fotokonkurranse. Jeg bidrar med dette bildet, som er tatt nå i sommer.





søndag 9. oktober 2011

Mofongo av Cecilia Samartin



I denne boken får du følge Sebastian, en nydelig gutt med et stort, men sykt, hjerte. Sebastian har en stor hjertefeil som gjør at han bare kan drømme om å gjøre det andre barn gjør. Og drømme, det gjør han. Drømmer om og sparke fotball sammen med de andre barna, ikke føle seg så ensom som han gjør når han sitter på sidelinjen. Heldigvis har han bestemor, og sammen med henne skaper han magi på kjøkkenet, en magi som bringer familien sammen igjen. Cecilia Samartin får meg til å ønske meg inn på det kjøkkenet, rundt det bordet, om det bare så er for en liten smakebit. Heldigvis lar hun oss også få ta del i den magien hun forteller om på kjøkkenet til bestemor, gjennom kokeboka Mofongo-mat for sjelen

Du får følge Sebastian, som danser med døden, men vil han lure den?

Dette er den andre boka av Cecilia Samartin jeg leser, og det blir ikke den siste!

GI-VEKK

Sissel Astrid har en GI-VEKK gående på bloggen sin Pustepauser. Ta en titt da vel, du kan vinne denne flotte, hjemmelaga puta! :)

lørdag 8. oktober 2011

Nytt busdagskort!

I dag var jeg og Daniel invitert i 5 års dag til søteste Linnea. Linnea er Daniel sin tremenning! Og da måtte jeg jo scrappe et kort til :) Et lite diva-kort til ei ekte diva-jente ♥


Her har jeg brukt ei Bratz papirdukke som motiv. Dukken har tøyklær på seg og sko, væsken henger og dingler.

fredag 7. oktober 2011

Ny åpning av bloggen? Vi prøver i hvertfall igjen! :)

Å ha en Daniel som er 24 timers hjelpetrengende her hjemme, i steden for den selvstendige gutten vi hadde for litt over 1 år siden, er selvsagt som natt og dag. Om vi syntes det ble lite tid til oss selv, parforholdet og å få hente seg inn før, så kan det aldri sammenlignes med det vi opplever nå. Det livet vi lever nå. Jeg har et ønske om å få koble av med ting som får meg til å tenke på noe annet for ei lita stund. Som scrapping, lesing, baking, og det å legge seg på sofaen og se på Gossip Girl serien jeg har hatt liggende her, usett, siden vi kom hem fra sjukehuset i Mai, uten og ha eller få dårlig samvittighet. For det er jo alltid noe jeg kunne ha gjort for Daniel, storebror eller i huset.

Men her, i denne bloggen, skal jeg prøve å la kreativiteten spire igjen, jeg vil komme med bokanbefalinger og dere vil få følge oss i oppussinga av tomannsboligen vår, og selvsagt, sist men ikke minst; PÅBYGGINGA, som vi fortsatt venter å få begynt på. Byggefirma, rørlegger, graver og elektriker er klar, men behandlingstida på husbanken er lang. I mellomtida må vi finne nye løsninger for å få lagret utstyr, klær, papir og alt annet som tar plass.

I dag har jeg faktisk baka, laga kake og scrappa! Etter at vi på tirsdag ( 1 år etter ulykke til Daniel), fikk vite at ressurser i bhg, skyss og mye annet falt på plass, har vi ikke lengre de bekymringene og fylle dagene med. Og når appåtil Daniel er i barnehagen og pappan har begynt på jobb igjen.. hva gjør jeg nå?

Så i dag laget vi de bollene jeg har lovet Sebastian å lage hele uken, jeg laget Oreokake til vår kjære nabo, og venn, Marit, som er 50 år i dag (hipp hipp hurra for deg!!) og jeg har scrappet bursdagskort til ho!


Starten på en ny scrappe-epoke?? Det er jo lov og håpe :)